Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рейндж 2.5DSE`96 - проблем със запалването (по скоро проблем с електрониката)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Рейндж 2.5DSE`96 - проблем със запалването (по скоро проблем с електрониката)

Първоначално публикуван от mumbler Преглед на мнение
    Питах те не кога, а от къде се чува звука!
    Не е от там, това бе първото което проверих, по-скоро се чува някъде в дясно. Когато излязох навън, там се чуваше доста отчетливо. Надигах и капака и там да се ослушам, но нямаше заподозрян.
    Land Rover Range Rover 2,5 DT
    Land Rover Discovery 200 TDI
    BMW F650ST - RIP
    "Совите не са това което са"

Коментар

От: Рейндж 2.5DSE`96 - проблем със запалването (по скоро проблем с електрониката)

Какво става запалихте ли го и ако да какво му беше?

Първоначално публикуван от pilot_ss Преглед на мнение
      Здравейте.
      И аз имам една болежка с моя РР П38 2.5 ТД 1998г.
      В петък сутринта отидох до работното си место и вечерта джипът не ще да запали. Върти и то сериозно но не пали.
      Смених свещи и горивен филтър, заредих нафта но не ще и неще.
      Дайте малко идеи.
      Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

Едва вчера достигнахме с едни специалисти/майстори / до извода,че помпата в резервоара работи,ГНП също работи.
        Джипа го запалиха като изолираха електрониката. Но какъв е проблема още не се знае.
        Или имобилайзер или.............? Ако имате идеи кажете.

Коментар

Има случай когато се губи синхринизацията между компа на двигателя и главния по пасажерската седалка, тогава колата или не върти или върти без да пали, на един колега от Казанлък мисля беше втория вариант, тогава само направихме синхронизацията и от тогава не е имало проблем а защо се беше получил никой не може да каже, възможно е от загубата на напрежение. Успех и да кажете после какво е било.
          Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

Първоначално публикуван от dignatov Преглед на мнение
            ... .а защо се беше получил никой не може да каже, възможно е от загубата на напрежение.
            Аз ще ти кажа
            Синхронизацията се губи когато се върти на стартер докато акумулатора се изтощи напълно и (или) евентуално даване на контакт докато някой от двата компютъра е разкачен!

Коментар

Дойде зимата и моят почна да бута акумолатора, ако не го запаля повече от денонощие и няма ток. Както някой писа мисля че алармата го събаря с някаква свръх консумация. Ще снимам ключа който са му монтирали братята италянци, един ключ маса, явно и те са се блъскали с този проблем и някой го е монтирал. Когато го ползвам акумолатора си е ок след това има ток и си пали без проблем. Това е положението при мен.
              Range Rover (P38A) 2.5 L BMW M51 Turbodiesel I6

Коментар

Първоначално публикуван от nicobelic Преглед на мнение
                Ще снимам ключа който са му монтирали братята италянци, един ключ маса, явно и те са се блъскали с този проблем и някой го е монтирал.
                Ключ маса на Range Rover звучи доста странно.
                Land Rover Range Rover 2,5 DT
                Land Rover Discovery 200 TDI
                BMW F650ST - RIP
                "Совите не са това което са"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                X